Het Moorddiner

Iedereen zit aan tafel te genieten van een lekker drankje op deze donkere avond bij Paviljoen de Leyen. Op het strand staat een persoon met een lange leren jas om zich heen te kijken..... 

Dit mysterie oplossen?

Entertainment

Beleef een gezellige middag of avond onder begeleiding van Olivier Events. Wat dacht je van een Crazy bingo, Moorddiner of ouderwets gezellig Ik hou van Holland? 

Zin in een spelletje?

Outdoor bij De Leyen

Jurjen en de enthousiaste crew van Outdoor Veldboom, nemen jullie mee naar buiten voor uiteenlopende activiteiten. Het natuurgebied ronddom Paviljoen De Leyen is zeer geschikt voor de diverse buitenactiviteiten die Outdoor Veldboom organiseert

Kijk snel verder

E-scooter Rottevalle

Een rondrit op de e-scooter en aansluitend genieten van een heerlijke lunch of borrel?

Zin in een rondrit?

Djembé

Samen met Moustapha Seck is het altijd feest. Een gezellige en vooral muzikale activiteit geschikt voor elk gezelschap. 

Potje trommelen?

Suppen

Stand Up Paddling, staand roeien op een surfplank, een sport die steeds groter wordt. Een kwestie van balans vinden in de mooie omgeving die De Leijen te bieden heeft. 

Suppen

Wandelen met de boswachter

Onder begeleiding van een gids gaan jullie wandelen door het beschermde natuurgebied en krijgen onderweg meer te weten over de geschiedenis en het ontstaan van De Leijen.

Zin in een wandeling?

Varen met het skûtsje

Met het oudste nog varende ijzeren skûtsje De Rot en zijn kapitein gaan jullie een vaartocht maken over De Leijen. 

Varen op de Leijen?

Met Roelof | Wim hof methode

Ben je op zoek naar een gave teambuilding workshop voor jouw mensen die ze helpt met meer focus, meer energie en meer ontspanning?

Kijk dan snel verder