Trouwen bij Paviljoen De Leyen

Met het uitzicht van de Leijen als grootste decoratiestuk kunt u genieten van een tot in de puntjes verzorgde huwelijksdag. Vanaf de trouwcermonie, bruidstaart, diner tot aan het avondfeest zijn jullie bij ons in goede handen. Wij verzorgen met veel liefde en oog voor detail jullie droomdag! 

Officiële trouwlocatie

Buiten trouwen

Voor de liefhebbers kunnen wij de trouwceremonie op onze buitenlocatie verzorgen. Op een speciaal voor jullie ingericht plekje in het prachtige natuurgebied van Staatsbosbeheer het ja-woord aan elkaar geven hoe bijzonder is dat?

Buiten trouwen?

Hoe ziet een trouwdag bij ons eruit?

Elke bruiloft is anders en zo ook de invulling van de dag. Wij hebben een standaard dagprogramma samengesteld welke geheel naar eigen wens is aan te passen. Nieuwsgierig hoe wij jullie trouwdag in kunnen vullen? Kijk dan snel verder!

Dagprogramma

Het diner

Tijdens jullie bruilfoft mag het diner uiteraard niet ontbreken. Wij hebben veel verschillende mogelijkheden om hier een invulling aan te geven. Geheel naar wens in te vullen en aan te passen aan elk gezelschap. 

Diner

Avondfeest

Met de voetjes van de vloer, swingend de nacht in. Onze diverse arrangementen bieden de mogelijkheid om samen met uw familie en vrienden de dag een grandioze afsluiting te geven.

Feest!

Bruidstaart

Laat u verrassen met een prachige en niet te vergeten HEERLIJKE bruidstaart van Sanne's Patisserie. 

Zin in een stukje taart?

Bloemen

Van bruidsboeket, corsage tot zaalversiering. Bloemen kunnen jullie bruiloft net even dat stukje extra geven voor de wauw-factor. Wij hebben complete pakketten die perfect aansluiten bij onze locatie. 

Mooi wat bloemen doen!