Het Moorddiner

Iedereen zit aan tafel te genieten van een lekker drankje op deze donkere avond bij Paviljoen de Leyen. Op het strand staat een persoon met een lange leren jas om zich heen te kijken..
Het is onze rechercheur Nieboer die een anonieme brief heeft ontvangen. Ergens in de buurt van veenafgraving De Leijen ligt een lijk volgens de anonieme tipgever. Waar is het lichaam? Van wie is het lichaam? Wie is de anonieme tipgever? Wie is de moordenaar? Maar vooral.. waarom zijn jullie hierbij betrokken?
Tussen de verschillende gangen wordt steeds meer duidelijk. Onder ons is onder andere een visser, een badmeester, een vakantieganger, een bedieningsmedewerker en een agent.
Kan de moordenaar voorkomen dat hij of zij ontdekt wordt?

Tijdsduur | 2,5 à 3 uren
Minimaal aantal personen | 8 personen
Prijs | 875,-* (totaalprijs t/m 16 personen)
v.a. 17 personen 54.75* p.p.

*prijs is inclusief 3 gangen 'sharing' dinner 

Spel eventueel ook mogelijk met een borrelarrangement. Prijs en voorwaarden op aanvraag

Ik hou van Holland

Het groene gras, de loeiende koeien, de klompen en de kleurrijke tulpen...
Maar hoe goed kent u Nederland eigenlijk?
Weet u bijvoorbeeld wie dat bekende liedje zingt, kunt u de Nederlandse woorden moeiteloos correct spellen of weet u onder de stress van een tikkende bom de vragen over Nederland goed te beantwoorden? Daag uw vrienden, familie of collega's uit en laat zien dat u en uw team alles van Nederland weet.
De groep waarmee u naar Paviljoen De Leyen komt wordt in meedere teams verdeeld. Gewapend met een krijtbord en een toeter gaan de teams de strijd aan om de avond winnend af te sluiten. De teams worden door middel van vragen en opdrachten, die door de entertainer worden voorgelegd, uitgedaagd om zo snel mogelijk het juiste antwoord te geven.

Tijdsduur | 1,5 à 2 uur
Minimaal aantal personen | in overleg
Prijs | 285.- (totaalprijs t/m 16 personen)
v.a. 17 personen 16.75 p.p.

De Jongens tegen de Meisjes

Sinds de oertijd vraagt men het af.. wie zijn er beter? De jongens of de meisjes?
Samen met uw collega’s, vrienden of familie gaat u de strijd aan tegen de andere sekse. Het herenteam wordt vertegenwoordigd door onze mannelijke entertainer en het vrouwen team wordt vertegenwoordigd door een vrouwelijke entertainer. Samen doen zij er alles aan om hun eigen team te laten winnen
Ik hou van Holland, weet u bijvoorbeeld wie dat bekende liedje zingt, kunt u de Nederlandse woorden moeiteloos correct spellen of weet u onder de stress van een tikkende bom de vragen over Nederland goed te beantwoorden? Daag uw vrienden, familie of collega’s uit en laat zien dat u en uw team alles van Nederland weet.

Tijdsduur | 1,5 à 2 uur
Minimaal aantal personen | in overleg
Prijs | 325,- (totaalprijs t/m 16) 
v.a. 17 personen 19,- p.p.

Crazy bingo

Het ouderwets bekende spel in een oergezellig nieuw jasje!
U heeft vast weleens meegedaan aan één van de bekendste spelletjes van ons land. Het oergezellige en uitermate spannende bingo. Nu kunt u gokken zonder daar een belachelijke prijs voor te betalen. Maar ‘Crazy Bingo’ is ook net even anders dan de Bingo die u gewend bent. U speelt de bingo individueel afhankelijk van het aantal bingo’s en groepen zullen er meerdere rondes gespeeld worden. Uiteraard zijn er werkelijk fantastisch typerende bingo prijzen te winnen,zoals; lekker foute zonnebrillen, oogverbindende kunst geraniums en geld wc- papier.

Tijdsduur | 1,5 à 2 uur
Minimaal aantal personen | in overleg
Prijs | 285.- (totaalprijs t/m 16 personen)
v.a. 17 personen 16.75 p.p.

Pubquiz

Gezelligheid voorop met deze unieke Pubquiz!
Geschikt voor iedereen, want de entertainer past de vragen aan op elke groep. Uw vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of familiegroep wordt opgedeeld in meerdere teams, vervolgens worden de volgende onderwerpen door onze quizmaster behandeld; Cijfers liegen niet, rijtjeshuis, klassieke introotjes, filmronde, Nederlands feestje, Sportquiz, 40 seconds top 40.

Tijdsduur | 1,5 à 2 uur
Minimaal aantal personen | in overleg
Prijs | 285.- (totaalprijs t/m 16 personen)
v.a. 17 personen 16.75 p.p.