![](/uploads/crops/Desktop.f1c0c807.borrel.jpg)
Walking dinner
Wilt u tijdens een borrel met statafels genieten van uw diner, dan is onze "Walking dinner" perfect!
Bij dit arrangement kunt u genieten van bijvoorbeeld muziek, borrelen en bijkletsen met uw gasten en tegelijk proeven van de smaken van alle gerechtjes die worden geserveerd.
Gerechten die handzaam worden gepresenteerd zodat u luxe kunt dineren.
Geschikt vanaf 20 personen
![](/uploads/crops/Desktop.66d0d469.sharing_voor.jpg)
Walking dinner 'Chef' 42.50 p.p.
De invulling van deze Walking dinner wordt samengesteld door onze Chef
De opbouw van het menu zal er als volgt uitzien
Gang 1 | Koud voorgerecht ‘vis’
***
Gang 2 | Koud voorgerecht ‘vlees’
***
Gang 3 | 2 Soorten soepjes
Bouillon & gebonden soep
***
Gang 4 | Warm voorgerecht ‘groente’
***
Gang 5 | Spoom
Sorbetijs overgoten met een koel en bruisend drankje
***
Gang 6 | Warm hoofdgerecht ‘gevogelte’
***
Gang 7 | Warm hoofdgerecht ‘vis’
***
Gang 8 | Dessert
![](/uploads/crops/Desktop.e07bcab3.wijn_uitzicht.jpg)
Walking dinner 'De Leyen' 47.50 p.p.
De opbouw van het menu zal er als volgt uitzien
Gang 1 | Koud voorgerecht ‘vis’
Crostini met gerookte zalm en huisgemaakte tapenade
***
Gang 2 | Koud voorgerecht ‘vlees’
Glaasje met rundercarpaccio, rucola, noten en pesto
***
Gang 3 | 2 Soorten soepjes
Tomatenbouillon met gerookte paprika & Broccolisoep met Fryske nagelkaas
***
Gang 4 | Warm voorgerecht ‘groente’
Kruidige ratatouille in een saus van Riperkrite tsiis gereserveerd met krokante wrap
***
Gang 5 | Spoom
Sorbetijs overgoten met bubbels
***
Gang 6 | Warm hoofdgerecht ‘gevogelte’
Pikante kipdij van de kolengrill met een zachte tuinkruidensaus en zoete aardappelmousse
***
Gang 7 | Warm hoofdgerecht ‘vis’
Spiesje van zalm gegratineerd met brie en honing met daarbij gestoofde prei
***
Gang 8 | Dessert
Glaasje monchou panna cotta met Bastogne & bosvruchten compote
![](/uploads/crops/Desktop.58df2bea.20210611_204347.jpg)
Walking dinner 'Zelf samenstellen' vanaf 47.50 p.p.
De invulling van deze Walking dinner wordt geheel naar uw eigen wensen samengesteld.
De opbouw van het menu zal er als volgt uitzien;
Gang 1 | Koud voorgerecht ‘vis’
***
Gang 2 | Koud voorgerecht ‘vlees’
***
Gang 3 | 2 Soorten soepjes
Bouillon & gebonden soep
***
Gang 4 | Warm voorgerecht ‘groente’
***
Gang 5 | Spoom
Sorbetijs overgoten met een koel en bruisend drankje
***
Gang 6 | Warm hoofdgerecht ‘gevogelte’
***
Gang 7 | Warm hoofdgerecht ‘vis’
***
Gang 8 | Dessert