SaDwaande

creatief

Cre-actief met workshops van Sa Dwaande:

Groep schilderen:
Bekijk je collega’s, vrienden of familieleden eens van de andere kant en schilder elkaar op een ludieke manier . Of ga samen aan de slag met kwast en verf en ontwerp een enorm schilderij naar een zelfgekozen thema.

Maak het bont met servies.
Ontwerp met collega’s je eigen mok. Of beschilder een uniek servies voor een jarige vriendin of aanstaande bruid. In deze deze keramiekworkshop, beschilder je een servies, theepot of etagère.

Duurzaam ontwerpen
een ketting of broche van wegwerpmateriaal
In deze workshop leer je van afvalmaterialen uit de ‘prullenbak’ een bijzonder sieraad te maken.

Maskerade
Een tafel vol glitters en glimmers, veertjes en lijm. Je hoeft niet op carnaval te wachten om na deze workshop met een prachtig Venetiaans masker naar huis te gaan.
Het betere knip- en plakwerk
Door gebruik te maken van verschillende technieken ontstaat een grote groepscollage waarbij overleg en afstemmen met de andere groepsleden van belang is voor een mooi resultaat
Zachtaardig voor elkaar
Met wolvilt techniek ga je zachtaardig aan het werk om de mooiste dingen te maken. Bijvoorbeeld met familie een stamboom van wol vilten. Of je maakt met collega’s een wand vol vlinders en/of bloemen.
Groepsworkshops incl. btw
Aantal deelnemers:

0 – 10 personen 22.-
10 – 20 personen 21.50
20 – 30 personen 21.-
30 – 40 personen 20.50
40 – 50 personen 20.-
>50 personen 19.50

NB: een max. Van €12,50 Voor het afbakken van keramiek en het fixeren en samenvoegen van een groepsportret wordt afhankelijk van de groepsgrootte €5 – 25 meerprijs per groep gerekend
*Wolvilten van grotere werkstukken is exclusief materiaal tot een max. van €10