Keldersescape

Wat is een escape room;

Een escaperoom is een ruimte waarin je als groep wordt opgesloten. Binnen 60 minuten moet je proberen te ontsnappen, zodra de deur gesloten is begint de tijd te tikken. Bij die ontsnappingspoging kun je als groep opzoek gaan naar raadsels, puzzels en andere spelletjes. Wanneer het gelukt is om deze op te lossen ontstaan er codes voor kluizen, sloten, enz. Als dit gelukt is binnen de tijd van 60 minuten heb je het gehaald en ben je ontsnapt! Maar pas op; de tijd tikt door…..

Bedrijfsuitjes? Heb je leuke of saaie collega’s, daag ze dan eens uit voor een escaperoom. Misschien blijk je jouw collega’s helemaal niet zo goed te kennen als je gedacht had. Kom er in de escaperoom van Kelders escape achter hoe jouw collega’s werkelijk zijn.

Vergaderen? Vergaderen, een niet altijd even leuke bezigheid, laat Paviljoen de Leyen daar nou DE oplossing voor hebben!

Kom vergaderen bij Paviljoen de Leyen en doe als “break” de escape room van Kelders escape. Niet alleen een erg leuk tussendoortje, je zal je collega’s ook nog op een andere manier leren kennen.
Meer informatie? Neem dan contact met Paviljoen de Leyen; 0512-341120 info@deleyen.nl
U krijgt dan binnen 3 werkdagen een reactie van ons. Voor meer informatie kunt u ook nog op de website van Kelders escape terecht. www.keldersescape.nl