Trouwen aan het water in Friesland?

Paviljoen De Leyen biedt u de mogelijkheid uw trouwfeest te organiseren op een unieke locatie

Wanneer u wilt trouwen in een prachtige locatie, zoals aan het water of in een uniek natuurgebied, dan is Paviljoen De Leyen een uitstekende locatie gelegen in Friesland. Dit paviljoen geeft u de mogelijkheid om te trouwen op een feestlocatie die alle gemakken en accommodaties combineert met een heerlijk natuurgebied. Als u graag meer wilt weten dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen.

Trouwen in Friesland in een mooie trouwzaal bij Paviljoen De Leyen

Paviljoen De Leyen is een unieke feestlocatie die voor een trouwfeest uitstekend geschikt is. Gelegen aan het natuurgebied De Leijen met een prachtige trouwzaal kunt u zowel binnen als buiten trouwen. Bovendien beschikken wij over een locatie aan het water als u hier van wilt genieten. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden, van overdag tot ’s avonds trouwen, binnen of buiten, lunchen, dineren, barbecueën, buffetten of borrelen noem het maar op. U bent altijd welkom uw persoonlijke ideeën aan ons door te geven en te bespreken hoe wij u precies van dienst kunnen zijn.

Neem direct contact op voor meer informatie

Op de website van Paviljoen De Leyen vindt u meer informatie over onze locatie en de mogelijkheden op het gebied van een trouwfeest in Friesland. Wilt u graag door ons te woord worden gestaan dan kunt u ons bereiken per telefoon op 0512 – 341120 of u kunt een e-mail sturen naar info@deleyen.nl. Ons paviljoen vindt u aan de Bildreed 3 in Rottevalle.