Diner

Dinerkaart  Geserveerd tussen 17.00-21.00 uur

Soepen                    
Broccoli soep                                       5.65
 • Broccoli • kokosmelk •  vegan          

Gebonden Fryske uiensoep             5.65
• Gerookte spek • ui •  aardappel •    

Turkse linzensoep                               5.65
• Rode linzen •  ui •  rode peper •  Turkse yoghurt    
Alle soepen worden geserveerd met brood
            
Voorgerechten  
Broodbord                                             5,65
•Broodsoorten • Wâldbeantjeshummes • toverkaasdip

Gevuld noriblad                                     8.50
•noriblad • zoete aardappel • zwartebonen •spice dip•  (veg)            

Gekarameliseerde kip                         8.50
• bruine suiker• knoflook • croûtons• pruimengelei

Kruidige bloedworst                             9.25
• bloedworst• appelchutney • peperkoek• salade

Surf & turf                                               9,-
• 2 huisgemaakte kroketjes • vis & rund •  ei • gesnipperd uitje • tartaarsaus        

Zoete peer                                            12.50
• witte peer• geitenkaas •walnoten• honing • (veg)                

Hoofdgerechten
Zalm                                                       20.50
• tagliatelle•brie-saus • gestoofde prei

Kabeljauw                                            18.-
• specerijen• jus• zeekraal         

Wildzwijn                                               21,-
• rollade •truffel • zoet-zure rodekool      

Rib eye                                                  22.75
• gegrild • peperjus • aardappelsalade

Stoof van de chef                                18,-
• dagelijks wisselend•                  

Gevulde varkenshaas                        18.50
• wroetvarken •paddenstoelen  • gerookt spek • pikante ketjap saus

Kipcordon bleu                                    18,-
• oude kaas • ham • salsa •groene asperge • dijonmosterdsaus

Rodebiet falafel Burger                     16.50
• zoete aardappelpuree • sojayoghurt •  vegan

Zuurkool wrap                                     18.50
• champignons • kikkererwten• zuurkool • rode port saus• vegan

Alle gerechten worden geserveerd met friet, wâldbeantjes chili ,seizoen compote & frietsaus
Een rauwkost salade bij bestellen ?  Dat kan voor 4,- per bord ( voor +/- 2 pers)

Nagerechten
Kokos panna cotta                  6.75
• kokosmelk • fairtrade mangochutney • slagroom

Tarte tatin                                  7.50
• zoete peer • blauwe kaas • slagroom

Drop ijs                                        6.50
• salmiak saus • slagroom•            

Koffie yoghurtdessert                6.50
• Griekse yoghurt • fairtrade espresso • lange vinger• kletskop • Bastogne crunch • slagroom

Appelfrietjes                               7.75
• karamel • vanille ijs • cheesecake dip • slagroom

Verwen fairtrade koffie            6.75
•likeur• bonbon •Frysk dumke •slagroom

Classic gerechten
Mosterdsoep                          5.65  
•gebonden • Fryske droge worst • ( kan ook VEG)
Schnitzel                                 18,-  
• gebakken ui • champignons • kaas        
Snoekbaars                          19.50
•gebakken• aardappel-kaassalade • kruidenolie
Mix Grill                                   22,-
• rib-eye•spare rib •kippendij• pikante tomatensalsa • 2 dips    
Dame blanche                      6.50
• huisgemaakte chocoladesaus• crunch van Amerikaanse oreo koekjes• vanille-ijs
Winter sorbet                         6.75
• vanille ijs • yoghurt-bosvruchtenijs  • rood fruit • slagroom

Sharing dinner
3-gangen 29,50 pp ( vanaf 2 pers)
Verschillende voorgerechten & soepjes + broodsoorten met diverse smeersels
***
Keuze uit volgende hoofdgerechten; Kabeljauw, Stoof v/d Chef, Zuurkoolwrap, Schnitzel of Mix grill
***
Verschillende nagerechten