Buffetten bij Paviljoen de Leyen

Voor groepen vanaf 16 volwassenen hebben wij verrassende buffetten in ons aanbod. 

Kijk snel verder, de keuze is reuze!

Buffet EEN

35,-  p.p.

Chef's soep  
verrassende soep van het seizoen
Romige tomatensoep
met gehaktballetjes & prei

Wittekool salade
Heerlijk knapperig met een
frisse limoendressing & rozijntjes


Boeren Huzaarsalade 2.0
Een rijkelijk gevulde salade
met o.a. aardappelkruim, verse kruiden
en zoetzure groenten

Italiaanse pasta salade
Frisse salade met olijven, komkommer,
tomaatjes, paprika & kruidige pesto


Stokbrood & kruidenboter

3 hoofdgerechten
- Procureur van Wroetvarken
bereid op de lava-grill
geserveerd in een romige champignonsaus

- Gebakken kippendij
overgoten met een knoflook-tijmjus
met bijpassende groenten

- Trio van vis
met worteltjes, citroen & dille


Bijgerechten
Witte rijst met tuinerwt
Kruidige rösti

Friet
Mayonaise & curry
Zoete afsluiter

Buffet TWEE

45,-  p.p.

Klassieke mosterdsoep 
met gebakken spekjes
Chef's soep
verrassende soep van het seizoen

Pasta salade

met o.a. gerookte vissoorten, paprika,
pesto, citroen & knapperige rauwkost


Rijkelijk gevulde vlees salade
Een traditionele salade met o.a.
3 soorten vleeswaren, aardappel,
verse kruiden & zoetzure groenten


Nachosalade
met pulled chicken, guacamole, nacho’s,
sla, kaas & maïs


Fryske ceasar 2.0
Knapperige sla, Riperkrite tsiis,
komkommer, tomaatjes & knoflook croutons


Broodsoorten & smeersels
Robuust brood om zelf te snijden
stokbrood,
kruidenboter,
tapenade & Wâldbeantjes hummes


Hoofdgerechten
- Runder stoofschotel
van Eastermarder kij met grove mosterd,
kruidkoek & groenten

- Gebakken kophaas
van het Wroetvarken
geserveerd in een kruidige jus

- Kippendij
bereid op de lava-grill
met satésaus, atjargroentes
& cashewnootjes

- Gestoofde witvis
met ratatouillegroenten

& een frisse botersaus

Groentegerechten
Quiche van diverse groenten
met een tomaat-paprikasaus

Wortel in een citroen-dille sausje
Seizoens compote

Bijgerechten
Nasi
heerlijk kruidig en goed gevuld

Rösti
met tuinkruiden gekruid aardappelgerecht

Friet
Mayonaise & curry
Tijd voor een toetje!

Buffet De Leyen

40,-  p.p.

Soepen
Amelander mosterdsoep
met Fryske drogeworst & prei

Sop van ús Chef
verrassende soep van het seizoen

Voorgerechten
Goed gevulde aardappel-eiersalade
met uitgebakken spekjes

Witte koolsalade
met Riperkrite tsiis,

frisse limoendressing en rozijnen



Robuuste broodsoorten
van de lokale bakker

met Kruidenboter & Wâldbeantjes hummes


Hoofdgerechten
- Ambachtelijke rundergehaktballetjes
van Eastermarder kij

geserveerd in een pikante tomatensaus
- Gegrilde procureur
van het Wroetvarken met
grove groenten & Beerenburg-jus

- Gestoofde witvis
út de Pikmar met worteltjes
en romige citroen-dillesaus

- Quiche
met geitenkaas van De Molkerij
met tomaten-paprikajus



Bijgerechten
Zoete aardappelfrietjes
met Vadouvan-mayonaise

Ovenaardappeltjes
met rozemarijn & knoflook

Witte rijst met tuinerwt


INCLUSIEF DESSERT
'sûkerbôle & sûkerlatte'

Vanille ijstaart met o.a.
Sûkerbôle-pudding
Fryske sûkerlatte van de lokale bakker
Karamelsaus
Slagroom

UPGRADE* VOOR BUFFET 1, 2 & De Leyen

*Deze gerechten zijn niet bedoelt om te wisselen met de bestaande arrangementen. Uitsluitend bij te bestellen als upgrade

Koude gerechten | 3.50 p.p.
  Gerookte vis salade |  gerookte zalm, gerookte forel & gerookte makreel
  Pastasalade Caprese |  tomaat, mozzarella, penne & pesto-basilicumdressing 
  Vers fruitsalade | diverse frisse fruitsoorten van het seizoen
  Waldorf salade | dungesneden kiprollade, rauwkost & een frisse yoghurtdressing

Hoofdgerechten | 4.95 p.p.
  Beenham | van het Wroetvarken met een romige mosterd-honingsaus
  Gehaktballetjes | in een kruidige tomatensaus | kan ook vega
  Kipspiesjes | geserveerd in satésaus  *kan ook vega*
  Vegan groentecurry | met kokos en koriander  *kan ook lactose & glutenvrij* 
  Vegetarische pasta Arrabiata | met knoflook, tomaat, oregano & Parmezaanse kaas 
    *kan ook vegan & lactosevrij*

Bijgerechten | 2.95 p.p.
 
Romige parelgort risotto
 
Ovenaardappeltjes met rozemarijn & knoflook 
 
Zoete aardappelfriet met kerrie-mayonaise 
 
Bloemkool in een romige saus met een vleugje nootmuskaat
 
Sperziebonen met krokant gebakken spekjes
  Hartige appelcompote met kerrie, knoflook, laurier & sinaasappel