Buffetten bij Paviljoen de Leyen

Voor groepen vanaf 20 personen hebben wij verrassende buffetten in ons aanbod. 

Buffet Frysk is van 12 - 19 personen ook te bestellen als tafelbuffet.

BUFFET ÉÉN

32,- p.p.

Rijkelijk gevulde Boeren-groentesoep met balletjes
Tomatensoep met bosui en room

Rauwkostsalade
Heerlijk knapperig en fris
met o.a. wortel, radijs,
komkommer
& bleekselderij

Boeren Huzaarsalade 2.0
Een traditionele huisgemaakte salade
met o.a. aardappelkruimel, hamblokjes,
mais, augurk


Chicken nacho salade
Frisse salade met kipdij van de kolengrill,
guacomole, nacho's en kaas


Stokbrood & kruidenboter

3 hoofdgerechten
- Rundergehaktballetjes
in een kruidige tomatensaus
- Gegrilde zoete knoflook-kip
met gegrilde groenten, teriyakisaus & cashewnoten
- Zalmkabeljauw spiesje
met witte wijn-tuinkruidensaus

Groente combinatie
Tricolore mix van seizoen groenten

Groente quiche

Bijgerechten
Nasi
Friet
Mayonaise & curry
 
Kijk hier voor onze dessertgids

BUFFET TWEE

42.50 p.p.

Klassieke mosterdsoep met gebakken spekjes
Heldere kippensoep met gerookte kip

Griekse salade
met o.a. fetakaas, tomaat, komkommer,
rode ui en olijven


Boeren rundvlees salade 2.0
Een traditionele salade met o.a.
aardappelkruimel, geplukt rundvlees,
doperwten, augurk


Nachosalade
met pulled chicken, guacamole, nacho’s,
sla, kaas & maïs


Fruit Salade
fruitsoorten van het seizoen met frisse munt

Visplank met diverse gerookte vissoorten

Broodsoorten & smeersels
heel brood bruin om zelf te snijden
stokbrood

kruidenboter, tapenade & Wâldbeantjes hummes

Hoofdgerechten 4 keuzes
bijvoorbeeld;
- Gegrilde kippendij
met guacamolesaus en een crunch van nacho’s
- Schnitzelreepjes
met gebakken champignons, uien en spekreepjes
- Gebakken scholfilet
met een frisse limoen-dillesaus
- Wrap met pikante curry-groenten en jack-fruit

Groentegerechten
Gratin van aardappel met zongedroogde tomaat
Wortel in een dille mosterdsaus

Seizoen compote

Bijgerechten
Pilav rijst met knoflook, bosuitjes en sjalotjes
Friet | Mayonaise & curry
Kijk hier voor onze dessertgids

HOOFDGERECHT KEUZES

Deze keuze gerechten horen bij 'Buffet TWEE'
Een extra hoofgerecht bij de andere buffetten is
uiteraard ook mogelijk
voor 4.50 p.p.

VLEESGERECHTEN

Gebakken varkenshaas | medaillons | Fryske kruidige Beerenburgsaus
Gegrilde kippendij | guacamolesaus | crunch van nacho’s
Pasta penne | kip | olijven | zongedroogde tomaatjes | fetakaas | kruidensaus
Runderstoof |verse groenten | kruidige saus | Eastermarder kij
Varkenshaas | gegrild | satésaus | kroepoek
Schnitzelreepjes | gebakken champignons | uien | spekreepjes
Zoete knoflook-kip | gegrilde groenten | teriyakisaus | cashewnoten
Rundergehaktballetjes | kruidige tomatensaus | Eastermarder kij

VISGERECHTEN
Visstoof | grove groenten |roomsaus | licht pikant
Gebakken scholfilet | frisse limoen-dillesaus
Heek | grillgroenten | tomaat | huisgemaakte pesto
Zalm & kabeljauw spies| witte wijn-tuinkruidensaus

VEGETARISCHE GERECHTEN
Quiche |seizoensgroenten |streekkaasje
Strudel | ei | doperwt | venkel | paprika
Wrap | pikante curry | grove groenten | jack-fruit
Tomaten | gevuld met geitenkaas| cashewnoten | honing

BUFFET van de CHEF

34.50 p.p.

2 soorten soep
met o.a. heldere en gebonden soep, waarvan 1 vegetarisch

Salade bar
een keuze uit verschillende rauwkost
zodat u uw eigen salade kan creëren


2 koude voorgerechten
waarvan 1 gerecht geschikt is voor vegetarische diëten

Stokbrood & kruidenboter

3 hoofdgerechten keuze van de chef
1x vlees | 1x kip | 1x vis

Groente combinatie
verschillende gestoofde groentes

Groente compote
van het seizoen koud geserveerd

1x bijgerecht warm
bijvoorbeeld nasi | pasta | bami
Friet
Mayonaise & curry

INCLUSIEF
IJSTAART DE LEYEN

BUFFET FRYSK

38.50 p.p.

Soepen
Fryske Mosterdsoep | gerookte spekjes van de lokale slager
Kruidige sipelsop | Fryske nagelkaas en Beerenburg

Voorgerechten
Aardappel-rookworst salade
met Fryske grove mosterd
Witte koolsalade
met frisse dressing en rozijnen
Krokant breekbrood
Kruidenboter & Wâldbeantjes hummes

Hoofdgerechten
- Ambachtelijke Runderstoof
met kruidkoek & rundvlees van Eastermarder kij
- Kipdij
heerlijk mals gestoofd in een
mosterd-wittewijnsaus met grove groenten

- Vispotje
met verschillende vissoorten in
een milde tomatensaus

- Stoofschotel
van prei met room en een
heerlijk kruidenkaasje


Bijgerechten
Zoete aardappelfrietjes met kerrie-mayonaise
Kruidige aardappelpuree
Witte rijst

INCLUSIEF

Een heerlijk verfrissend ‘Split-ijsjes’ dessert

bestaande uit;
- Ingelegde kruidige sinaasappel
- Vanille roomijs
- Sinaasappel ijs
- Siroop
- Slagroom
- Koek-krokant