Walking dinner

 

Wilt u tijdens een borrel met statafels genieten van uw diner, dan is een "walking dinner" perfect!

Bij dit arrangement kunt u genieten van bijvoorbeeld muziek, borrelen en uw gasten en tegelijk proeven van de smaken van alle gerechtjes die worden geserveerd.
Gerechten die handzaam worden gepresenteerd zodat u luxe kunt dineren.
Geschikt vanaf 20 personen
 
Walking dinner ‘van de Chef’                         39.95 p.p.
Walking dinner ‘De Leyen’                             41.75 p.p.
Walking dinner ‘Zelfs samenstellen’      vanaf  44,- p.p.
 

Walking dinner ‘van de Chef’
39.95 p.p.

De invulling van deze Walking dinner wordt samengesteld door onze Chef.
De opbouw van het menu zal er als volgt uitzien;

Gang 1; Koud voorgerecht ‘vis’
***
Gang 2; Koud voorgerecht ‘vlees’
***
Gang 3; 2 Soorten soepjes
Bouillon & gebonden soep
***
Gang 4; Warm voorgerecht ‘groente’
***
Gang 5; Spoom
Sorbetijs overgoten met een koel en bruisend drankje
***
Gang 6; Warm hoofdgerecht ‘gevogelte’
***
Gang 7; Warm hoofdgerecht ‘vis’
***
Gang 8; Dessert

Walking dinner ‘De Leyen’

41.75 p.p.

De opbouw van het menu zal er als volgt uitzien;

Gang 1; Koud voorgerecht ‘vis’
Crostini met gerookte zalm en huisgemaakte tappenade
***
Gang 2; Koud voorgerecht ‘vlees’
Glaasje met rundercarpaccio, rucola, noten en pesto
***
Gang 3; 2 Soorten soepjes
Tomatenbouillon met gerookte paprika & Broccolisoep met Fryske nagelkaas
***
Gang 4; Warm voorgerecht ‘groente’
Kruidige ratatouille in een saus van Riperkrite tsiis gereserveerd met krokante wrap
***
Gang 5; Spoom
Sorbetijs overgoten met bubbels
***
Gang 6; Warm hoofdgerecht ‘gevogelte’
Pikante kipdij van de kolengrill met een zachte tuinkruidensaus en zoete aardappelmousse
***
Gang 7; Warm hoofdgerecht ‘vis’
Spiesje van zalm gegratineerd met brie en honing met daarbij gestoofde prei
***
Gang 8; Dessert
Glaasje monchou panna cotta met Bastogne & bosvruchten compote
 

Walking dinner ‘Zelf samenstellen’

Open prijs vanaf 44,- p.p.

De invulling van deze Walking dinner wordt geheel naar uw eigen wensen samengesteld.
De opbouw van het menu zal er als volgt uitzien;

Gang 1; Koud voorgerecht ‘vis’
***
Gang 2; Koud voorgerecht ‘vlees’
***
Gang 3; 2 Soorten soepjes
Bouillon & gebonden soep
***
Gang 4; Warm voorgerecht ‘groente’
***
Gang 5; Spoom
Sorbetijs overgoten met een koel en bruisend drankje
***
Gang 6; Warm hoofdgerecht ‘gevogelte’
***
Gang 7; Warm hoofdgerecht ‘vis’
***
Gang 8; Dessert