Barbeque

Grillen op de barbeque

Heerlijk op ons speciaal ontworpen terras/balkon genieten van een drankje in combinatie met een bbq is op en top genieten.

Er zijn vele mogelijkheden om uw wensen in een arrangement te plaatsen. U kunt de barbeque arrangementen combineren met vele opties zoals; trouwarrangement, familie of verjaardag, personeelsfeesten, vergaderingen & Meer !!!

Onze bbq pakketen staan onderaan deze pagina, verschillende pakketen met mogelijkheden voor uitbreiding. Laat u verrassen en combineer uw eigen ideeën om er een geslaagde dag van te maken.

Heeft u vragen of aanvullingen dan horen wij dit graag en kunt u vrijblijvend bellen, mailen of langs komen voor een gesprek.

Prijzen pakketten
BBQ ien                                  25.50
BBQ twa                                 32.50
BBQ ROBUUST              v.a 35.50
BBQ van de “CHEF”               22.50

(Prijzen zijn per persoon, bbq vanaf 10 volwassenen, voor kinderen gelden andere tarieven)


 Speciaal dieet?!

Wanneer u een speciaal dieet hebt of een van uw gasten, dan is dit geen probleem. Bij ons kunnen vegetariers, glutenvrij & noten dieet terecht, ook wanneer u/of uw gast, specifiekere wensen heeft voor eten en drinken houden wij hier graag rekening mee. Meld ons van te voren uw wensen en wij maken speciaal op maat een pakket zodat u of uw gast heerlijk mee kunnen genieten.

_______________________________________________